dinsdag 31 juli 2012

Help The Fexican

Beste vrienden en fans van The Flexican, 
Gisteravond na Sneakerz in Eindhoven is er een vervelend incident gebeurt waarbij The Flexican hardhandig is opgepakt door de politie. 
Nadat The Flexican en Sef het evenement verlieten en richting parkeerplaats liepen, kwam er een politieauto hard aangereden. Door extra gas te geven wilde ze duidelijk maken dat alle festivalgangers aan de kant moesten gaan, waarbij ze over The Flexican's voet reden. Hierbij gebaarde Flex tegen de politie dat ze rustig aan moesten doen om ongelukken te voorkomen. De politie reageerde daar zo heftig op, dat ze uit de auto sprongen en Flex een klap gaven. Op onderstaand filmpje zie je wat er vervolgens gebeurde. 
Een hardhandig optreden van de politie dat leidde tot de arrestatie van The Flexican. Aan zijn verwondingen is duidelijk te zien hoe de politie te werk is gegaan. Hij wordt op dit moment nog vastgehouden op het politiebureau. 
Om aan te kunnen tonen wat er voorafgaand aan dit filmpje heeft afgespeeld willen we alle getuigen oproepen hun beeldmateriaal en verklaringen te mailen naar info@vissers-moszkowicz.nl (The Flexican's advocaat). 
Help The Flexican en vertel je verhaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten